Lunch

onsdag 16 januari

Kalvschnitzel serveras med skivad potatis, gröna ärtor bearnaise och rödvinsås
105 kr
Vegetariska biffar serveras med tzatziki och rotfrukt potatis
105 kr
Smörstekt gösfilé serveras med rotfruktmos och hummersås
105 kr
Pasta spaghetti frutti di mari serveras med riven formagio
105 kr

torsdag 17 januari

Biff a la Rydberg
( Stekt tärnad biff, stekt potatis, sauterad lök, pepparrot kräm och rödvinsås)
105 kr
Vegetariska biffar serveras med tzatziki och rotfrukt potatis
105 kr
Dillpanerad kungsflundra serveras med remouladsås och dillkokt färskpotatis
105 kr
Pasta "Diablo" med fläskfilé, sambal, vitlök, basilika,
tomat, grädde och riven formagio
105 kr

fredag 18 januari

Wallenbergare med rårörda lingon, skirat smör, gröna ärtor och hemlagad potatismos.
105 kr
Rydbergs hemlagade pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
105 kr
Vegetariska biffar serveras med tzatziki och rotfrukt potatis
105 kr
Fisk och skaldjurgryta med kräftstjärtar, ailoli och krutonger
105 kr
Pasta tagliatelle med biff, persilja, vitlök, rosepepparsås och riven parmesan
105 kr

Gäller hela veckan

Vegetarisk lasagne med tomatsås och riven parmesan
105 kr
Sallader:
Ceasar sallad med kyckling, avocado, krutonger och riven parmesan
105 kr
Fitnesstallrik: Kycklingfilé med avocado, keso, solrosfrö, ägg, citron och napolisallad
105 kr