Lunch

onsdag 21 november

Kalvschnitzel serveras med skivad potatis, gröna ärtor bearnaise och rödvinsås
105 kr
Persiljejärpar serveras med gräddsås, lingonsylt och färskpotatis
105 kr
Pankopanerad pangasus serveras med skagenröra och dillkokt potatis
105 kr
spaghetti carbonara serveras med riven parmesan
105 kr

torsdag 22 november

Biff a la Rydberg
( Stekt tärnad biff, stekt potatis, sauterad lök, pepparrot kräm och rödvinsås)
105 kr
Ärtsoppa med fläsk och pannkakor med sylt och grädde
105 kr
Smörstekt gösfilé serveras med rotfruktmos och hummersås
105 kr
Pasta penne med grön pesto, parma skina, spansk chorizo och riven parmesan
105 kr

fredag 23 november

Wallenbergare med rårörda lingon, skirat smör, gröna ärtor och hemlagad potatismos.
105 kr
Rydbergs hemlagade pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
105 kr
Fisk och skaldjurgryta med kräftstjärtar, ailoli och krutonger
105 kr
Pasta piemontese med biff, paprika, champinjoner, rödlök, rödvin, grädde och riven formagio
105 kr

Gäller hela veckan

Vegetarisk lasagne med tomatsås och riven parmesan
105 kr
Sallader:
Ceasar sallad med kyckling, avocado, krutonger och riven parmesan
105 kr
Fitnesstallrik: Kycklingfilé med avocado, keso, solrosfrö, ägg, citron och napolisallad
105 kr