Lunch

måndag 23 oktober

Viltfärsbiff med enbärsgräddsås och ugnsbakad rotfruktpotatis
99 kr
Rydbergs hemlagade pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
99 kr
Fiskgratäng med skaldjur, dill ,hummersås och hemlagad potatismos
99 kr
Färskpasta med kyckling, paprika och annanas i currysås och riven formagio
99 kr

tisdag 24 oktober

Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt.
99 kr
Boeuf bourguinon serveras med ris
99 kr
Halstrad gösfilé serveras med krämig dillstuvad potatis
99 kr
Färskpasta med skaldjurmix, hummersås och riven formagio
95 kr

onsdag 25 oktober

Fläskschnitzel serveras med gröna ärtor, citron, skysås och stekt tärnad potatis
99 kr
Amerikanska smokey nötfärsbiffar med ugnsbakad klyftpotatis, barbequesås och coleslaw
99 kr
Dillpanerad kungsflundra serveras med remouladsås och dillkokt färskpotatis
99 kr
Pasta carbonara med tagliatelle och riven formagio
99 kr

torsdag 26 oktober

Biff a la Rydberg
( Stekt tärnad biff, stekt potatis, sauterad lök, pepparrot kräm och rödvinsås)
99 kr
Ärtsoppa med fläsk och pannkakor med sylt och grädde
99 kr
pepparrotsfylld stekt strömming med citron, hemlagad potatismos och skirat smör
99 kr
Färskpasta med fläskfilé, kantarellsås och riven formagio
99 kr

fredag 27 oktober

Wallenbergare med rårörda lingon, skirat smör, gröna ärtor och hemlagad potatismos.
99 kr
Korvstroganoff med ris och gräddfil
99 kr
Fiskgryta på husets vis serveras med krutonger, saffransaioli och toppad med kräftstjärtar
90 kr
Pasta med biff, färsk dragon, fransk senap, grädde
och riven parmesan
99 kr